søndag 30. oktober 2011

Anna B.'s armbånd

Anna B. i 7.klasse har laget nydelige armbånd som kan kjøpes på Julemarkedet! 

Delikate, ikke sant?

fredag 28. oktober 2011

Skjerf i alpacca/silke

 Trude's mor har strikket for Julemarkedet i år igjen - denne gangen deilige, myke skjerf i en alpacca/silke blanding. Myke, myke, myke skjerf!!! En super gave til din kone, beste venninne, mor,......

Kun 2 skjerf av hvert modell hvis ikke vi får overbevist moren til Trude til å strikke flere - første mann/kvinne til mølla med andre ord....

onsdag 26. oktober 2011

Fyrstikkesker

Det er nærmest blitt en tradisjon å selge pyntede fyrstikkesker på Julemarkedet, og i år er de her igjen. Her finner du både nostalgiske og grafiske motiver - med et snav jul selvsagt! Takk til Trude og hennes flinke grafiske venninne Sigrid (som ikke har barn på skolen!) som finner og leverer motiver år etter år!!

mandag 24. oktober 2011

Julekuler

I år kan man kjøpe julekuler på Julemarkedet. Glitterkuler som vist på bildet i mange forskjellige farger og mer tradisjonelle kuler i julefarger og med julemønster. 

Det strikkes for fullt slik at vi har nok kuler til alle! Har du lyst å strikke kuler for Julemarkedet så legg igjen en kommentar eller ta kontakt med Ina.

torsdag 20. oktober 2011

Nøttekrans

Hva med å lage en julekrans av nøtter? Alt du trenger er en halmkrans, nøtter og en limpistol! Ja, og litt tid .... Lim de største nøttene på kransen først - fordel de så jevnte som mulig over kransen. Fyll på med mindre nøtter slik at kransen blir helt tett. Pynt med sløyfe.

Bildet over er hentet fra Martha Stewart og du kan lese mer om kransen her.

onsdag 19. oktober 2011

Bodmøte

Vi var 8 stykker på bodmøte i går kveld. Driftige damer alle sammen. Her ble det sydd forkler, strikket julekuler, sydd trekk for kleshengere, jule fyrstikkesker ble montert og selvfølgelig ble det mye snakk. Veldig hyggelig! Om du har lyst å være med neste gang, legg igjen en kommentar eller send en mail til Ina

Sett gjerne i gang med egne bodmøter også! Det er både søm og bakstmøter planlagt (i noe mindre format) - det er bare å sette i gang!!

tirsdag 18. oktober 2011

Noen som har lyst å strikke en ugle?

Er det noen som har lyst å strikke denne søte uglen til Julemarkedet? Eller kanskje 2? Ufattelige fine og relativt enkelt etter instruksene å dømme, som du finner her.

søndag 16. oktober 2011

Votter

Annette setter siste prikken på i'en på disse strikkede og tovede barnevotter - nydelig ikke sant?

mandag 10. oktober 2011

Årets pledd

Tradisjonstro så strikkes det et pledd for årets julemarked. Denne gangen er det Ella og Ellisiv (9.OMU) som står for strikkingen. De har fått helt frie tøyler når det gjelder farge og mønster, og farge og mønster er det blitt gitt! Gjett om dette blir et fargesprakende pledd!

Det gjenstår fortsatt en del strikking, så skal det hele syes sammen, kantes og toves. 

Pleddet blir loddet ut på selveste julemarkedet - lodd koster kr. 10 og det er lov å forhåndskjøpe lodd. Jeg kan røpe at 50 lodd er solgt allerede!

Dette blir det fjerde pleddet i julemarkedets historie, her er de fra tidligere år
Pleddet fra 2010
Pleddet fra 2009

og det aller første pleddet fra 2008.


Related Posts with Thumbnails