torsdag 19. juni 2008

Pulsvarmere

Pulsvarmere i nøytrale farger går unna som varmt hvetebrød hver julemarked. Jeg blir regelmessig spurt om disse skal selges igjen på markedet... Trude, Kari og Kristin skal gjøre en strikke økt i år, jeg tenker at jeg strikker noen jeg også. Vil du også strikke eller har en mor/svigermor/søster som er interessert i å strikke for julemarkedet så har jeg mønster og oppskrift - send meg en mail så sender jeg de til deg!!  

onsdag 18. juni 2008

Og noen andre ideer.....

Jeg må innrømme at jeg ikke bare tenkte på julemarkedet når jeg svirret rundt i London, men jeg så to ting som jeg synes kunne godt egne seg til julemarkedet og som relativt lett kunne lages. Fuglekassen til venstre er utrolig fin - det som gjør den spesiell er jo grenen som stikker ut. Jeg tenker at dette kunne faktisk være en del av en ordentlig gren som kunne evt. lakkeres og limes på . For dette prosjektet trenger vi noen som kan bygge selve kassen - om den er i eik (som avbildet) eller annet treverk spiller ingen rolle. 
Bildet til høyre viser "cupcakes" som var å se overalt. En typisk amerikansk kake som nå tydeligvis er blitt "hot" i London... De fantes selvfølgelig i all mulige farger, med og uten dekorasjoner og fristet selv den mest innbitte "jeg liker ikke kake" typen.  Jeg tenker at i grunnen er det ikke noe i veien for at vi også selger kaker i matboden som kan fortæres med det samme.....

Tilbake fra London

Mens jeg var i London holdt jeg utkikk etter voksduk og fant disse avbildet til høyre. Vi har tidligere i år laget en prototyp på en enkel "pose" som kan enten lukkes med en klesklyper (som avbildet øverst), eller hvis man vil være mer avansert, en glidelås eller borrelås. 
Mal for posene har jeg laget, og voksduk har jeg, men jeg innrømmer at jeg egentlig ikke er noe særlig glad i å sy...... Trude, som tok seg av syverkstedet i fjor på verksteddagen har tenkt å sy i år igjen, men vi trenger flere som kan sy.... Ta kontakt med meg hvis du kan hjelpe til !!!!



torsdag 12. juni 2008

Starten...




Jeg har opprettet en bloggside for alle som er aktive med å produsere til bodene. Her skal det være mulig å følge med hva som skjer eller rettere sagt hva som lages. I utgangspunktet sender jeg ut info om bloggen til de som allerede er aktive med å bidra til bodene på Julemarkedet, men ser ikke bort fra at alle foreldre på skolen bør informeres om siden. Kanskje dette vil inspirere til at enda flere vil være med! Men dette er unge dager og jeg er helt ny blogger, så vi ser hvordan det går. Kanskje bloggsiden kan gjøres kjent for alle på begynnelsen av skoleåret... og kanskje dette ikke bare skal være en side for oss som driver med bodene men også for de som driver auksjon, cafe, loddsalg osv....


I mellomtiden skal jeg prøve å være flink og opprettholde bloggsiden med info og tanker. Kom gjerne med tilbakespill - jeg drar til London i helgen og har tenkt å titte etter ideer og materialer... bilder og tanker følger neste uke!!
Related Posts with Thumbnails